A jogászi és az igazgatási életpálya

Pályaorientációs nap a Széchenyi István Egyetemen

A Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kara 2017. január 26-án, (csütörtökön) 10.00 órától pályaorientációs napot tart a jogász és az igazgatási szakokról, azok munkaerő-piaci kapcsolódásairól, a végzés utáni elhelyezkedésről, a tervezhető szakmai életpályáról. A rendezvény helyszíne a Kar épülete (Győr, Áldozat u. 12.).

„Gyere, ha szeretnéd megismerni a jogász szakot vagy más képzéseinket: az igazságügyi igazgatási és munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási alapképzési szakokat, vagy a jogi asszisztens felsőoktatási szakképzést! Gyere, ha tudni szeretnéd milyen lehetőségeid lesznek, ha Győrben végzel a Jogi Karon! Gyere, ha szeretnél szakemberektől hallani a jogi és igazgatási hivatásról, életpályáról! "– olvasható a meghívóban.
A tájékoztató program házigazdája dr. Szegedi András tanszékvezető egyetemi docens, a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar dékán-helyettese. A jogászi, a jogi-igazgatási életpályáról dr. Fülöp Zoltán jogtanácsos, dr. Gabnai Mária, a Győri Közjegyzői Kamara elnökhelyettese, dr. Havasi Dezső, a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara elnöke, a Magyar Ügyvédi Kamara elnökhelyettese, dr. Jungi Eszter törvényszéki bíró, dr. Kálmán János, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal főosztályvezetője és dr. Németh Nikolett katonai ügyész beszél, s válaszol az érdeklődők kérdéseire.

2017.01.23