MesejátSzÓS és MozgáSÓs foglalkozások

A győri Sóbarlangban

November 22-én, szombaton délelőtt 11 órakor MesejátSzÓS foglalkozás, illetve november 26-án, szerdán délután 18 órakor MozgáSÓs foglalkozás lesz a Sóbarlangban (Győr, Mécs László utca 24.). A foglalkozások ára 2000 forint/gyermek, jelentkezni a 70/318-7905-ös telefonszámon lehet.

A MesejátSzÓS foglalkozásra olyan kisiskolás korú gyermekeket várnak, akik szívesen merülnek a mese világába, hiszen a mese amellett, hogy remek szórakozás, fejleszti gyermekeink érzelmi intelligenciáját, képzeletét, és problémamegoldó képességét egyaránt. A MesejátSzÓS foglalkozásokat Füzi Rozi tartja havonta egy alkalommal egy 45 perces sóterápia keretein belül.

A MozgáSÓs foglalkozásokon a gyerekek életkori sajátosságaihoz igazodva játékosan végeznek légző-gyakorlatokat, melyek rávezetnek a helyes légzéstechnika elsajátítására, erősítik a légző izmokat, növelik a vitálkapacitást. Könnyed testtartásjavító lazító – nyújtó gyakorlatokat, melyek segítségével összehangoljuk a mozgást a légzéssel. Talpboltozat-erősítő gyakorlatokat, melyek segítségével a lábboltozat-süllyedés megelőzhető, illetve a már kialakult bokasüllyedésnél a lábizmokat aktív mozgásra készteti. A foglalkozásokat Radics Andrea óvónő -gyógytestnevelő vezeti. A foglalkozások a 45 perces sóterápia keretei között zajlanak, fokozva a sóbarlang élettani hatását.

További információ a Sóbarlang honlapján található.

 

A kép a Wikimedia Commons szabadfelhasználású gyűjteményéből származnik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével ezen a linken található.

2014.11.14