Rajzpályázati felhívás


A Flesch Károly Nonprofit Kft. rajzpályázatot hirdet óvodások és az általános iskolák alsó és felső tagozatosai részére Karácsony  címmel. Leadási határidő: november 21. (Flesch Károly Kulturális Központ portája vagy 9200 Mosonmagyaróvár, Erkel út 14.). A legjobbak (1-3. helyezett) értékes díjakban részesülnek. Az eredményhirdetésre és ünnepélyes díjkiosztásra a Mikulás-nap keretében, december 6-án 15 órakor a Flesch Központ aulájában  kerül sor.

A pályázat célja: a pályázó gyermekek alkotásaikkal mutassák meg, mit jelent számukra, hogyan él bennük a karácsony ünnepe, akár maga a karácsony este. Hogyan töltik családjukkal a szeretet ünnepét, mi volt a legemlékezetesebb élményük, vagy mi a legvágyottabb elképzelésük, hogyan várják, milyennek szeretnék, mitől ünnep az ünnep számukra?

Értékelés: elsődleges szempont, hogy a beküldött munka bepillantást nyújt-e életükbe, be tudja-e mutatni az ünnep hangulatát, érzékelteti-e a mindennapokból való kiszakadás élményét és örömét.

Forma: A pályamunkák technikája tetszés szerinti (pl. vízfesték, tempera, zsírkréta, montázs, kollázs stb.), méretük A/4 illetve A/3 méretű lehet.

2014.11.12