Megnyitja kapuit az Audi Aréna

Díjmentes jegyek a Látogatóközpontban

November 15-én (szombaton) 15 órakor tartják az Audi Aréna Győr multifunkcionális csarnok megnyitó ünnepségét a győri sportegyesületek és művészeti intézmények részvételével. A részvétel ingyenes, de a kiemelt érdeklődés miatt belépni csak díjmentes belépőjeggyel lehet, melyhez a Baross úti Látogatóközpontban lehet hozzájutni.

Fontos információ, hogy belépőjegyet csak személyesen, érkezési sorrendben lehet igényelni és átvenni a Baross Gábor út 21. szám alatti Tourinform Irodában, nyitvatartási időben (hétfőtől-péntekig: 9.00 - 17.00, szombaton: 10.00 - 15.00). A jegyek korlátozott száma miatt minden igénylő maximum négy darab jegyet válthat, a készlet erejéig.

A rendezvény a Győri Balett által koreografált látványos megnyitó ünnepséggel indul Sport és kultúra találkozása Győrben! címmel. Avató beszédet mond Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, Borkai Zsolt Győr polgármestere és Thomas Faustmann, a névadó Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezetésének elnöke. A megnyitó keretében a résztvevők indítják útnak a Győri AUDI ETO KC kézilabdás lányait a zágrábi Bajnokok Ligája mérkőzésre. Az esemény 16.00 órától Rúzsa Magdi élő koncertjével zárul, amely egyben egy ősbemutató is lesz, hiszen ekkor hangzik el először a Győri Audi ETO KC új indulója is.

2014.11.11