1893

Mindent a digitális zeneterjesztésről

Hamarosan indul a Majdnem Híres Rocksuli őszi mesterkurzusa

Lehet hogy hihetetlennek tűnik, de ma is meg tudsz élni a zenéből! Ehhez mindössze okosan kell használnod az internet és a közösségi oldalak nyújtotta lehetőségeket. A Majdnem Híres Rocksuli hamarosan induló mesterkurzusán nemcsak a trükköket ismerheted meg, de megtanulhatod működtetni a zeneterjesztés számára legfontosabb oldalakat.

Ha szeretnél új szintre jutni zenekaroddal a Facebook, a Youtube, az iTunes, a Spotify, a Deezer és a Google Play szolgáltatások kezeléséből, és szeretnéd megtanulni, hogyan szerezz egymillió rajongót, vagy hogyan keress egymillió forintot a zenéddel, esetleg mindkettőt, akkor érdemes tovább olvasnod!

A pozitív fogadtatásnak köszönhetően a Majdnem Híres Rocksuli idén újra elindítja a Digitális Zeneüzlet A-Z-ig! tanfolyamot. Az október 20-án kezdődő kurzus egy kétnapos Zene és YouTube tanfolyammal együtt gyarapítja a jelentkezők ismereteit, gyakorlati tudását.

Ha dalokat írsz, producer vagy, zenekarban játszol, vagy netán épp egy zenekart menedzselsz, és még nem tudod, hogyan tudsz megjelenni a most futó digitális zeneüzletek – az iTunes, a Spotify, a Deezer, a Hallgass Hazait vagy épp a Google Play – kínálatában, érdemes részt venned a képzésen!

Megtanulhatod, hogyan maximalizáld a YouTube csatornádra feltöltött dalaid és videód segítségével megszerezhető bevételeket, hogy melyik digitális zeneterjesztő céggel érdemes szerződést kötnöd, és hogyan költheted el optimálisan a pénzed online reklámokra. Átláthatod a digitális terjesztéshez, a jogdíjak pontos felosztásához elengedhetetlen meta-adatok világát!

A tanfolyam kidolgozásakor a gyakorlati és az elméleti tudásanyag megfelelő egyensúlyára külön ügyelnek a szervezők, hiszen az a céljuk, hogy a Digitális zene üzlet A-Z-ig! hasznos és gyakorlatban is alkalmazható tudásanyagot adjon a tanfolyamon résztvevőknek. A kurzus a téma iránt érdeklődők, független zenei kiadók, alkotó zenészek, előadók és minden zeneipari dolgozó számára kiváló lehetőséget biztosít az alapismeretek megszerzésére, a gyakorlati tudásuk bővítésére, ezáltal az online zenei bevételeik jövőbeni maximalizálására.

A Digitális zene üzlet A-Z-ig! kurzus vezetője, oktatója Bodrogi Bozán András digitális zenei szakértő, újmédia-menedzser, minősített YouTube szakértő-tréner, és emellett maga is alkotó zenész, dalszerző-énekes, akivel tavaly a Ki Mit Tube tehetségkutató kapcsán interjút is készítettünk. András eddigi életét zenei környezetben, zenében alkotókkal körülvéve töltötte számtalan poszton és szerepben. Zeneipari tevékenységét az EMI Hungary lemezkiadónál kezdte, itt talált rá a „new media menedzser” titulus. A digitális zenei éra kezdeteitől a gyakorlatban tanulta és tapasztalta meg az online és mobil zeneértékesítés, az új formátumok és a zenefogyasztás új korszakát. Andráson kívül számos vendégelőadó segítségével mélyedhetsz el a digitális zenei üzlet világában.

További információk a Digitális zene üzlet A-Z-ig kurzusról a Majdnem Híres Rocksuli weboldalán és a Facebookon!

Forrás: langologitarok.blog.hu

2016.10.13