A nézők egymondatos filmajánlóit várja a Paramount Channel

Interaktív kampányt indított a filmcsatorna

1mondat elnevezéssel indított kampányt október 3-án a Paramount Channel: rövid, egyetlen mondatból álló filmajánlókat várnak az internetezőktől egész hónapban, amelyeket egy online felületre tölthetnek fel. A csatorna célja, hogy megismertesse széleskörű kínálatát a felületeken aktív filmrajongókkal, és ezáltal a képernyő elé csábítsa őket – a filmajánlók írására pedig értékes ajándékokkal ösztönzik a netezőket.

Az 1mondat interaktív online kampányának célja, hogy megismertessék az interneten aktív filmrajongókkal a népszerű filmcsatorna gazdag kínálatát. „A felhasználóktól rendkívül rövid, egy mondatos ajánlókat várunk egész októberben, amelyekben frappánsan kell összefoglalni az általuk választott egy vagy több film lényegét” – árulta el Hetyei Viktor, a Paramount Channel Regionális Programigazgatója.

Megéri részt venni a kampányban, hiszen a filmcsatorna ajándékaival lesznek gazdagabbak azok, akiknek a beküldött filmajánlójára a legtöbb like érkezik – ezért érdemes azokat megosztani a népszerű közösségi oldalakon. A kampány ezen az oldalon érhető el, a játék főnyereménye egy Paramount popcorn gép.

„A kampánnyal szeretnénk elérni, hogy összekapcsolódjon a tévénéző és az internetes közösség, hiszen lényegben megegyeznek: mindannyian filmrajongók, akiknek a Paramount Channel a legnagyobb klasszikusokkal igyekszik kedveskedni. Aktív játékra igyekszünk buzdítani a nézőket és az internetezőket, ezzel erősítve a párbeszédet a csatorna és a fogyasztók között” – tette hozzá a szakember.

Egy film. Egy mondat. Sok-sok nyeremény! További részleteket a játék honlapján lehet elérni.

2016.10.08