Búgócsiga muzsika

Baba-mama foglalkozás

November 6-án, 13-án, 20-án és 27-én Búgócsiga muzsika baba-mama foglalkozás lesz a Mécs László u. 24. sz. alatti Sóbarlangban Töreky Zsuzsi zenepedagógussal. A foglalkozások 30 perces sóterápia keretei között zajlanak. Elsősorban 0-4 éves gyerekeket várnak.

Önfeledt játék együtt, kikapcsolódás a babának és az anyukának is. A foglalkozás alatt csak magyar, népi ölbeli játékok kerülnek elő, melynek anyaga alkalmazkodik az évszakokhoz és az ünnepekhez.

Úgy játszanak, ahogy annak idején nagymamáink tették, kellő időt, ismétlést szánva a játékokra, hogy megszülessen az igazi játékélmény. Ezekben a játékokban minden együtt van, amire a babának a legnagyobb szüksége van: testkontaktus-testközelség, érzi a mamája illatát, közelről látja az arcát, hallja a hangját, látja, hogyan ejti ki a szavakat. A játékok észrevétlenül fejlesztik a gyermek: hallását, ritmusérzékét, beszédészlelését, beszédértését, szókincsét, memóriáját, anyanyelvi képességeit. Az értelmi képességek fejlődésén túl, az érzelmi életükre is nagy hatással vannak. Ha a kicsi megkapja az első három évben azt az érzelmi biztonságot, amire szüksége van, nyugodt, kiegyensúlyozott kisgyermekké, majd felnőtté válik, így képes lesz a bizalmas személyes kapcsolatok kialakítására.

Árak: 1 felnőtt + 1 gyermek 1.800 Ft /alkalom; 1 felnőtt + 2 gyermek 2.700 Ft/ alkalom; bérlet: 8 foglalkozás 1 felnőtt és 1 gyermek részére 14.400 Ft, mely 4 hónapig felhasználható és plusz 1 alkalom sóterápiát tartalmaz.

2014.11.04