Kamarás Iván: Idegenek az éjszakában - Sinatra és kortársai

Búgócsiga Akusztik Garden

Szeptember 22-én (csütörtök) 20 órakor a Búgócsiga Akusztik Gardenben (Sopron, Csengery utca 30-32.) Idegenek az éjszakában - Sinatra és kortársai című előadás lesz látható. A dalok Kamarás Iván és Nagy Ádám (Roy & Ádám) tolmácsolásában szólalnak meg. Belépő: 3000,- Ft

Zenei időutazás, egy varázslatos éjszaka Kamarás Ivánnal, tisztelegve Frank Sinatra és kortársai munkássága előtt. Egy este, amely során megidézzük Sinatrát és „kortársait”: dalok Kamarás Iván és Nagy Ádám (Roy & Ádám) tolmácsolásában. A 30-50-es évek ikonikus zenei világa, két zseniális művészre, két sármos férfira és két gitárra hangszerelve. Sinatra, Michael Bublé, Robbie Willams és Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többieknek ajánlott!

Kamarás Iván korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Jászai Mari-díjas színész, aki számos zenés darab főszerepét is játszotta már az ország vezető színházainak színpadán. Többek között: a Vígszínházban, az Egy csók és más semmi című előadás főszerepében, Eszenyi Enikő partnereként, a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról Józsefeként, a Volt öt évünk című musicalben, a MÜPA színpadán, Malek Andrea partnereként, vagy a Játékkészítő kalózkapitányaként, ötvenezer néző előtt, a SYMA színpadán.

Bombajó című szólólemeze 2000-ben jelent meg, de közreműködője volt több albumnak is: az Így énekelünk mi című színészlemeznek, a Csináljuk a fesztivált című televízió műsor CD és DVD anyagának, illetve ezentúl számos televíziós zenés show műsor fellépője.

Nagy Ádám zenész és dalszerző, a legendás Roy & Ádám gitárosa, de számos egyéb formációban is zenélt és zenél. Öt évesen kezdett zenét tanulni, tizenhárom évesen gitározni. A Kodolányi János Főiskolán szerzett diplomát jazzgitár-előadóművész szakirányon, és immáron 23 éve muzsikál és ír dalokat. Ezidáig kb. nyolcvan szerzeménye került kiadásra, köztük olyan TOP listás slágerekkel, mint a Trambulin vagy a Csapból is én folyok. A kétszeres Aranyzsiráf-díjas zenészt mind a zenészszakma, mind a nagyközönség kiváló, szenvedélyes muzsikusként tartja számon. Sokszínű, aktív művész, a jazz műfaj elkötelezett rajongója, Sinatra és kortársai zenei világa is igen közel áll hozzá.

Strangers In The Night, Sinatra legendás slágerének ihletésében, azaz Idegenek az éjszakában, ahol a varázslat garantált.

Belépő: 3000,- Ft

További információk az esemény Facebook-honlapján találhatók.

2016.09.12