Győri antológia 15.

Kötetbemutató a XIV. Győri Könyvszalonon

November 8-án, szombaton 13 órakor a XIV. Győri Könyvszalon programjaként a Győri antológia 15. kötetének bemutatójára kerül sor a Győri Nemzeti Színház Nagyszínpadán. A Győri Antológia Irodalmi és Művészeti Alkotó Közösség (GYAK) bemutatójára mindenkit szeretettel várnak.

A rendezvényen megnyitót mond Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő, a megjelenteket köszönti és Csáky Annával, az alkotóközösség vezetőjével beszélget Harcsás Judit író-újságíró. A bemutatandó műveket felolvassák Olasz Valéria, P. Nagy Gabi és Publik Antal, közreműködik Tóth László vonósnégyese. Továbbá a rendezvényen vendégként köszöntik a székesfehérvári VÁR című folyóirat szerzőit.

A Győri Antológia 15 éves története bizonyítja, hogy az alkotók szenvedélyes akarással törekednek egyre igényesebb műveket létrehozni, közben igazi közösséggé formálódva Győr meghatározó kulturális tényezőjévé váltak. A jubileumi kötet összegző jellegű, az eddigi kiadványok legfontosabb üzeneteit tartalmazza. A sokféleség jellemzi: 28 különböző életkorú, foglalkozású alkotó munkája mellett a győztes pályázók, valamint a székesfehérvári Vár folyóirat néhány szerzőjének írásai gazdagítják.

2014.11.01