VIII. Regionális Állásbörze

Széchenyi István Egyetem

November 4-én kedden, 9 és 16 óra között lesz a VIII. Regionális Állásbörze a Széchenyi István Egyetemen. A rendkívül hasznos és nagy érdeklődésnek örvendő állásbörzéket idén ősszel új néven az egyetem Karrier Irodájának utódja, a Kommunikációs és Szolgáltató Központ szervezi. Helyszín: Széchenyi István Egyetem, Új Tudástér – Aula.

A börzét megelőzi a november 3-i Felkészítő Nap, melynek célja, hogy az érdeklődők kellő információt és tapasztalatot szerezhessenek a munkakeresés és állásinterjúk területén, segítve ezzel a cégekkel történő kommunikációt és kapcsolatteremtést. A Felkészítő Nap keretében az érdeklődők 14 órai kezdettel hallgathatják meg Gyenes Péter, a Nokia Solutions and Networks, Üzleti kapcsolatok vezetőjének „Ahonnan a karrier indul…” című előadását. Majd 15:00 órától Pintér Henriette, Berki Viktória, az Audi Akademie Hungaria Kft. munkatársai „Fókuszban a kapcsolatteremtés (tapasztalatok és tanácsok álláskeresőknek)” című előadásából tudhatnak meg az érdeklődők minél többet az interjúzás és az álláskeresés praktikáiról. Ez a két igazán hasznos és csalogató program a Széchenyi István Egyetem Új Tudásterében, az ÚT 114-es teremben kerül megrendezésre.

Az Állásbörze fő célja, hogy egy kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között. Ennek szellemében a börze célcsoportja az egyetem hallgatói mellett a diplomások, pályakezdők és szakképzett fiatalok körével bővül. Ezzel még több lehetőséget kínál a cégeknek maguk, illetve termékeik bemutatására, valamint jövendőbeli gyakornokaik, munkavállalóik kiválasztására.

A résztvevő cégek – többek között Audi Hungaria Motor Kft, Federal Mogul, BOS, MÁV Csoport, Rehau, Epcos, Thales, SMR, LUK, ÁllásStart, HVG, BPW. A börzén képviselteti magát a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja is. A börze kiadványában megtalálható lesz minden résztvevő cég bemutatkozó oldala, néhány a pályakezdők számára hasznos információval és egy standtérképpel kiegészítve.

 

További információ: http://uni.sze.hu/regionalis-allasborze-es-felkeszito-nap

2014.10.25