VOLT Fesztivál

2016. június 28 - július 2., Sopron

VOLT Fesztivál sokadszor; négy nap alatt tíz színpadon több mint kétszáz program szerepel! Főműsoridős helye van a Halott Pénznek és a Wellhellónak is, akárcsak a Brainsnek, a Vad Fruttiknak, az Irie Maffiának vagy az Intim Torna Illegálnak. Természetesen idén is jelen lesz a harmincezres küzdőteret rendszeresen megtöltő Tankcsapda vagy Kiscsillag, és különleges produkcióval készül a VOLT-ra a Punnany Massif is.

Koncertet ad többek között a 30Y, a Cloud 9+, a Csík Zenekar, Fábián Juli és Zoohacker, a hiperkarma, a Honeybeast, a Kaukázus, az Ivan and the Parazol, a Kowalsky meg a Vega, a Magna Cum Laude, a Magashegyi Underground, a Moby Dick, az Ocho Macho, Odett, a Paddy and the Rats, a Péterfy Bori and Love Band, a Soerii & Poolek, a Szabó Balázs Bandája és a Supernem. A "nagy öregek" közül színpadra lép a Beatrice, a Deák Bill Blues Band és az Európa Kiadó.

Koncertet ad mások mellett az R-Go, a Bikini, a Budapest Bár és a Kis Grófo. Találkozhatnak a nézők a Cimbalibanddel, Müller Péter Sziámi Andfriends csapatával, Petruskával, a B the First-tel és a Mrs Columboval. Jelen lesz az ef. Zámbó Happy Dead Band, a Tudósok; az ismert Random Trip sorozat ugyancsak a VOLT vendége. A hiphop képviseletében lesz látható és hallható a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Bëlga, Majka és Curtis, a Hősök, Deniz vagy az Akkezdet Phiai. A Bagossy Brothers Company, a Bohemian Betyars, az Esti Kornél, Fehérvári Gábor Alfréd, a Fran Palermo, Marge, a Mangooz and the Magnet, a Passed, a Superstereo, a Szabó Benedek és a Galaxisok, a Run Over Dogs, valamint a Zaporozsec szintén jelen lesz. És a legnagyobb nevek: Iron Maiden, Wiz Khalifa, a Slayer, Axwell & Ingrosso és a Prodigy.
További információk a fesztivál honlapján.

2016.06.18