„Az én templomom”

Rajzpályázat

A Közi Horváth József Népfőiskola országos rajzpályázatot hirdet általános iskolai alsó tagozatos tanulók részére. A pályázat témája: „Az én templomom”. Egyéni alkotásokat várnak, melyek készülhetnek bármilyen rajz-, festő-, színező technikával. Határidő: június 3.

A pályázatokat a következő címre várják 2016. június 3-ig: Közi Horváth József Népfőiskola 9441 Agyagosszergény Kossuth Lajos utca 42.
„Mutasd be lakóhelyed templomát vagy a szívednek legkedvesebb templomot.”
A pályázat benyújtásának feltételei: Az alkotás kívülről vagy belülről is ábrázolhatja a templomot, illetve meg lehet jeleníteni csak egy részletet is. Egyéni alkotásokat várnak, melyek készülhetnek bármilyen rajz-, festő-, színező technikával. A pályaműveket A3-as (42x30 cm) méretben kérik elkészíteni és a hátoldalon kérik feltüntetni a pályázó nevét, illetve azt, hogy melyik templomot ábrázolja az alkotás (település és templomnév). Egy tanuló egy munkával pályázhat.

A borítékra kérik ráírni: „Az én templomom”
Az eredményhirdetést 2016. június 26-án tartják az agyagosszergényi Szent László-búcsún. A legszebb pályamunkákat díjazzák és kiállítják. A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető az info@kozihorvathnepfoiskola.hu e-mail címen.

2016.04.29