983

Netre fel! Játék felsősöknek – „Pénzből élünk”

A megyei könyvtár Gyermekkönyvtárának felhívása

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében 2016. március 17. és 24. között kerül sor az Internet Fiestára. A rendezvénysorozathoz a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára egy online játékkal csatlakozott, hogy minél tovább bővüljön a világhálót ismerők és használók köre.

Március 17-24. között Netre fel! Játék felsősöknek – „Pénzből élünk” címmel játékot hirdetünk az általános iskola felsős tanulói részére. Ebben az időszakban minden nap kettő-kettő kérdést teszünk fel a magyar pénz történetével kapcsolatban a Gyermekkönyvtár honlapján a Tölts! menüpont alatt. A válaszokat a Sulinet honlapján kell megkeresni, és névvel, valamint e-mail cím megadásával elküldeni legkésőbb 2016. március 23-ig a gyermekkonyvtar@gyorikonyvtar.hu e-mail címre.

A helyes válaszok beküldői között könyvjutalmakat sorsolunk ki. Egy válaszadó több kérdésre is küldhet be megfejtést, de a sorsoláson való részvételnek nem feltétele, hogy mind a tíz kérdésre helyes megfejtést adjon. A szerencsés megfejtőket e-mailben értesítjük 2016. március 24-én.

2016.03.09