Kézműves esték felnőtteknek

A megyei könyvtár ingyenes klubfoglalkozása

Október 10-én, pénteken 16.30-tól 17.30-ig Kézműves esték felnőtteknek címmel foglalkozás várja az érdeklődőket a megyei könyvtár Klubjában (Győr, Herman O. u. 22., földszint), amelynek keretében ezúttal műanyag palackokból készülő asztaldíszek kerülnek terítékre. Az ingyenes foglalkozást Pozsgai Krisztina vezeti.

A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubfoglalkozás-sorozatát Pozsgai Krisztina vezeti, akinek a kalauzolásával az érdeklődők színvonalas kivitelű hasznos vagy dísztárgyakat készíthetnek – mindenkor az újrahasznosítás jegyében. A környezetünkben fellelhető, kidobásra ítélt anyagokból, tárgyakból szép és hasznos holmikat alkothatunk, ahol csakis a fantázia szabhat határt az elkészült produktumoknak.

Az ingyenes kézműveskedésre vágyókat barkácsolni szerető, környezettudatos, ügyes(kedő) kezű hangulatban várják a megyei könyvtár központi épületének klubjába (Herman Ottó u. 22., földszint), hogy az elmúlt alkalmakhoz hűen ismét újabb szépségeket alkothassanak felesleges anyagokból!

2014.10.02