772

Sűrű programterv

A Vaskakas Művészeti Központban

Újra aprók színháza: 0-3 éves korú gyermekeknek kínál szórakoztató programot a bábszínház (Győr, Czuczor Gergely u. 17.)! Február 20-án (szombaton) 10.00 és 11.00 órai kezdettel a Nem, nem, hanem című darabot Ragán Edit és Szúkenyik Tamás adja elő. Rendező: Ujvári Janka.

Ugyanezen a napon, február 20-án (szombaton), ugyanitt, a Vaskakas Művészeti Központban (Győr, Czuczor Gergely u. 17.) A nagy négyes címmel az Orlai Produkciós Iroda vendégelőadását láthatják. Ronald Harwood darabját Gálffi László rendezte. Jegyek a Vaskakas Művészeti Központ jegypénztárában, valamint online vásárolhatóak. Jegyár: 4900 Ft, 4400 Ft, 3900 Ft.
Ünnepelt operaénekesek voltak. Mára visszavonultak. Egy békés művészotthonban él a tenor, a basszus és az alt – amikor egy nap váratlanul beköltözik a szoprán is. Teljessé vált az egykori legendás Nagy Négyes. Minden szerep változatlan: a kamaszosan túlfűtött Rigoletto, a kacér Maddalena, az érzékeny Herceg, a kiszámíthatatlan Gilda. Sérelmek, vonzalmak mintha tegnap történtek volna, véd- és dacszövetségek mintha tegnap köttettek volna. És előttük a nagy feladat: egy Verdi-gála, hosszú évek után újra a közönség előtt. De olyan-e ma is a hangjuk, mint fénykorukban? Egyáltalán: hol ér véget a magánember és hol kezdődik a művész?

2016.02.10