951

Határokon át

A Muravidék Baráti Kör Kulturális Egyesület kiállítása Győrben

Január 29-én (pénteken) 17 órakor a Napóleon-házban (Győr, Király utca 4.) Határokon át címmel nyílik meg a Muravidék Baráti Kör Kulturális Egyesület kiállítása. A kiállítást megnyitja: Győrffy Sándor képzőművész. A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum időszaki tárlatán egy rendkívül sokszínű, technikában gazdag anyaggal találkozhat a látogató. 

A művek a Határokon át tematika köré épülve mutatják be, mit jelent egy olyan képzeletbeli vagy a valóságban kézzel fogható tárgyakkal jelölt fogalom, mely mesterségesen generált, s egy választás lehetőségét ajánlja fel vagy épp kényszeríti ki. Lehet vonal, kő, bármely természetesen létrejött és ezzel a jelentéstöbblettel felruházott, vagy mesterségesen létrehozott elem. Bármi is az: különbségekre hívja fel a figyelmet, amelyet a kiállításon bemutatott alkotások kívánnak feloldani.
Résztvevő művészek:
A. Bak Péter, Aknay János, Balla András, Balogh István Vilmos, Berei Zoltán, Bodnár Imre, Csikós Tibor, Dolán György, Farkas Zsuzsa, Ghyczy György, Hernádi Paula, Kőrösi Papp Kálmán, Lovász Erzsébet, Matzon Ákos, Milanovich Ildikó, Nagy Béla Lajos, Péter László, Selényi Károly István, Szalai Dániel, Jozef Tihanyi, Varga-Welther Júlia, Ványai Magdolna, Végh Éva

A kiállítás megtekinthető: 2016. január 30 – 2016. február 28. között; hétfő kivételével minden nap 10.00 és 18.00-ig.

2016.01.22