Bombicz Barbara: Saját ösvény

Könyvbemutató

December 13-án (vasárnap) 18 órakor a Hotel Konferenciában (Győr, Apor Vilmos püspöktere 3.) Bombicz Barbara Saját ösvény című könyvének bemutatójára kerül sor. Beszélgetőtárs Csobay Dániel. Vendég Tárnoki Tamás. Belépő: 1000,-Ft. Jelentkezés: idegenvezetes.gyor@gmail.com; 06/30 6676600.

"Már a középkortól fogva milliók járják ezt a kultikussá vált Szent Jakab zarándokutat, ismertebb nevén El Caminot: híresek és nem híresek, királyok, költők, bűnözők, szentek, szűzek és nemszűzek. Számtalan film és könyv is született róla. Vajon mi lehet a titka? Van-e egyáltalán valami titka?
Bombicz Barbara a Győri Balett egykori prímabalerínája, aki ismeri testének minden csontját, izmát, pórusát; több évtizednyi szerelemmel szeretett tánc után miért járja végig szintén táncos férjével a több mint 850 kilométeres, embert próbáló teljesítményt kívánó utat? És ismeri-e lelkének minden zúgát? Tényleg csak akkor válnak az emberi bölcsességek sajátjainkká, ha elérhető közelségbe kerülnek? Sok mindenre választ kapunk, ha végigolvassuk ezt a gazdagon illusztrált, sajátos szemszögből megírt könyvet egy valóságos és egy belső utazásról...." /Pátkai Tivadar ajánlója/

2015.12.03