681

Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett

Bulvár burleszk a Vaskakas Művészeti Központban

December 9-én, szerdán 19 órakor a Vaskakas Művészeti Központ Bartók Teremben (Czuczor Gergely utca 17.) a Bánfalvy Stúdió előadásában a Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című bulvár burleszk kerül bemutatásra két részben.

A több éve nyugodt házasságban élő Philipnek teljesen felbolydul az élete, mikor egy szerető által írt levelet talál a nappalijában, feltételezhetően a feleségének címezve. Gyanakvásait tovább növeli, hogy legjobb barátja, Alistair, az élvezetek hajszolásának mestere, aki végül még jobban kibillenti főhősünket a megszokott kerékvágásból, ugyanis egyenesen kémkedésre sarkallja Philipet a felesége után.

A probléma csak ott kezdődik, hogy Philip a karrierje legnagyobb lehetősége előtt áll, s egyetlen feladata pedig az lenne, hogy egy kiegyensúlyozott, erkölcsileg sebezhetetlen, megbízható férj képében mutatkozzon befektetője előtt, ami nem tűnik egyszerű küldetésnek, tekintve, hogy többen is csak pajzánkodásra használnák az ő nemrégiben felújított lakását.

A szerepekben Hujber Ferenc, Kiss Ramóna, Gesztesi Károly, Ress Hajnalka, Száraz Dénes, Bugár Anna, Harmath Imre, Bánfalvy Ági és Görgényi Fruzsina láthatók.

2015.11.29