X. Regionális Állásbörze

A Széchenyi István Egyetemen

November 10-én (kedden) 9.00 óra és 16.00 óra között kerül sor a X. Regionális Állásbörzére a Széchenyi István Egyetemen (Egyetem tér 1.), az Új Tudástér aulájában. 

A rendezvényt 9:00 órai kezdettel Dr. Horváth Balázs, a Széchenyi István Egyetem Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Karának dékánja és Dr. Papp Ilona, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karának dékánja, a rendezvény fővédnökei nyitják meg.

A börzét a november 9-ei Felkészítő Nap előzi meg. Ennek célja, hogy az érdeklődők kellő információt és tapasztalatot szerezhessenek a munkakeresés és állásinterjúk területén, segítve ezzel a cégekkel történő kommunikációt és kapcsolatteremtést. A Felkészítő Nap a Széchenyi István Egyetem E épületében található VIP teremben kerül megrendezésre a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának közreműködésével. A jó önéletrajz fél siker címmel 14:00 órától a szarvashibák az önéletrajzban témával foglalkozik Klaj-Gerber Melinda. 14:20-tól spekulatív álláskeresés témában telefonálási technikák címmel tart előadást Kóbor Adrienn. Ezt követően 14:40-től Kibicher Orsolya várja az érdeklődőket az állásinterjú fajtáival, aranyszabályaival, kényes kérdések az állásinterjún címmel. A Felkészítő Nap előadásait Nagy Anita zárja a biztonságos külföldi munkavállalás, az Eures hálózat bemutatásával. Idén 15:20-16:00 óráig az érdeklődők interaktív foglalkozáson vehetnek részt, amelyen az állásinterjúk gyakorlati oldalával ismerkedhetnek meg.

Az Állásbörze fő célja, hogy egy kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között. Ennek szellemében a börze célcsoportja az egyetem hallgatói mellett a diplomások, pályakezdők és szakképzett fiatalok körével bővül. Ezzel még több lehetőséget tudunk kínálni a cégeknek maguk, illetve termékeik bemutatására, valamint jövendőbeli gyakornokaik, munkavállalóik kiválasztására.

Az Állásbörzén - többek között- olyan cégek képviseltetik magukat, mint az Audi Hungaria Motor Kft., a Rába Járműipari Holding Nyrt., az EPCOS Kft., a TDK csoport tagja, az SMR Hungary Bt.,a LuK Savaria Kft., a NEMAK Győr Alumíniumöntöde Kft., a MÁV Csoport, a Rehau, a Nokia, az ERICSSON, a BOS Magyarország, a Szintézis Csoport, az Opel és még sorolhatnánk. A börze kiadványában megtalálható lesz minden résztvevő cég bemutatkozó anyaga, néhány a pályakezdők számára hasznos információval és egy standtérképpel kiegészítve. Összesen 41 kiállítóval ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt! További információk találhatóak a http://eszk.sze.hu/ oldalon.
2015.11.05