Mindent Éváról

Színdarab a szombathelyi Megyeháza udvarán

Augusztus 15-én, szombaton 18 órakor a szombathelyi Megyeháza udvarán Mindent Éváról címmel (fordította: Zöldi Gergely) az Orlai Produkció vendégjátékára kerül sor. A jegyek 3000 forintba kerülnek (Szent Márton Kártyával 2700 forintba), az esőnap augusztus 16. 15 óra.

A lelkes színházrajongó, Eva Harrington minden este kitartóan várja kedvenc színésznőjét, Margót a művészbejárónál. Egy nap szerencséje lesz, bejuthat a vágyott szentélybe, a nagy színpadi sztár öltözőjébe, és megismerheti a színház bennfenteseinek világát; az ünnepelt sztárt, a népszerű házi szerzőt, a rettegett kritikust és Thália szentélyének többi szereplőjét. Röpködnek a szellemességek, fergeteges komédia kerekedik, ám ez a játék nem csak játék. Sokkal több annál. A színdarab filmen vált örök klasszikussá: Bette Davis főszereplésével ma is a filmtörténet egyik legemlékezetesebb alkotásaként tartják számon.

Szereplők: Hernádi Judit, Kovács Patrícia, Egri Márta, Mészáros Máté, Szikszai Rémusz, Márton András, Bercsényi Péter, Rujder Vivien / Edvi Henrietta e.h.
Díszlet: Kálmán Eszter
Jelmez: Ignjatovic Kristina
Plakát: Csáfordi László
Rendező munkatársa: Kis-Kádi Judit
Zenei vezető: Keresztes Gábor
Hang: Belényesi Zoltán
Fény: Éltető András
Fordító: Zöldi Gergely
Rendező: Pelsőczy Réka
Producer: Orlai Tibor

 

2015.08.05