25 éves a Rockmaraton

Dunaújváros, Szalki-sziget, július 13-19.

Július 13. és 19. között kerül sor a jubileumi, 25. Rockmaratonra a dunaújvárosi Szalki-szigeten. Július 10-ig lehet elővételben jegyet vásárolni, és a rock- valamint a metál zene kedvelőinek megéri bizony, hiszen a fellépők listája önmagáért beszél. 1 hét, 4 színpad, 120 koncert hazai és nemzetközi előadókkal. Koncertet ad többek között a Korpiklaani, a Biohazard, a Helloween, az Agnostic Front, a The Exploited, a Road, a Paddy and The Rats, a Leander Rising, a Wisdom, a Lord, az Auróra , a Blind Myself és még sokan mások.

Részletes program és bővebb információ a fesztivál honlapján található.

10 évnyi Csörge-tó és 14 évnyi Malomvölgy után a 25. jubileumi bilit egy különleges nyaralással ünneplik meg: a Duna-partra, a Dunaújváros melletti Szalki-szigetre költözik a Rockmaraton Fesztivál. Sűrű lesz a program, hiszen az ország leghosszabb fesztiválján 120 banda lép majd fel kizárólag rock, metál, punk és hardcore stílusban. Ráadásul a jubileum alkalmából 25 külföldi fellépő teszi tiszteletét a legendás rendezvényen.

A születésnapi helyszínen, egy parkerdőben kiépített kemping várja a látogatókat, angol WC-kel, zuhanyzókkal és egy tökéletes stranddal, melyet a Duna biztonságos holtágában alakítottak ki.

2015.07.03