Eredményhirdetés!

KULTness – KÉPes játék

Lezárult KULTness KÉPes játékunk. A pályázók feladata az volt, hogy inspiráló módon megörökítsék a szabadidő eltöltésének élvezetes és egyben tartalmas pillanatait. Bemutassák, milyen pluszt jelent számukra, ha a művészettel – akár alkotóként, akár befogadóként – találkoznak.

A játékot két kategóriában hirdettük meg:
I. Kategória: KONKRÉTAN
II. Kategória: ELVONTAN

Összesen 44 pályázat érkezett. Ahogyan ígértük, a három legkreatívabb, legötletesebb, leglátványosabb kép beküldőjét mindkét kategóriában sokrétűen összeválogatott nyereménycsomaggal (könyvek, koncertjegyek, múzeumbelépők, színházjegyek) díjazzuk, valamint egy-egy különdíjat is kiosztunk a Győri Szalon Facebook-oldalán a legtöbb lájkot és megosztást elérőknek.

Köszönjük szépen minden pályázónak az ötletes kép-alkotásokat! Reméljük, szívesen részt vesznek majd további játékainkban is!

Nyertesek:

Konkrét kategória: I. Kovács Tibor; II. Zsolnai Ádám; III. Kucska Zsuzsa

Elvont kategória: I. Kovács Viktória; II. Máj Eszter; III. Anda István

Különdíjak: Máthé Norbert (elvont) és Szalay András (konkrét)

Fő támogató: Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér
TámogatókGyőri BalettGyőri Filharmonikus ZenekarGyőri Művészeti és FesztiválközpontGyőri Nemzeti SzínházImport Impró EgyesületRómer Flóris Művészeti és Történeti MúzeumSzínHely – Kultúrpince

 

A címlapkép a http://pixabay.com/hu/ szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével itt érhető el.


2015.05.29