Döntéseink útvesztőjében

Bejczi Andrea előadása a megyei könyvtárban

Május 7-én (csütörtökön) 17.00 órakor indul Bejczi Andrea életmód tanácsadó előadássorozata a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér (Herman Ottó u. 22.) földszinti klubjában A megoldások útján címmel. Az első interaktív előadás a Döntéseink útvesztőjében címet viseli. Ingyenes rendezvény.

Az előadás sorozatban Bejczi Andrea, a mindennapi életünk belső kelléktárát állítja a színpadra.

Napjainkban gyakran kerülünk nehéz élethelyzetekbe, konfliktusokkal, problémákkal találjuk szembe magunkat. Szükség van segítségre, kapaszkodóra a kialakult helyzetek megoldásában, az esetleges elbizonytalanodások helyett a lehetőségek, a megoldások meglátására.

Mindenki szeretne örömteli, teljes életet élni. Minden napban ott van a lehetőségek ígérete. Az ember szemléletmódján, hozzáállásán múlik, hogy észreveszi-e ezeket vagy csak egyszerűen elmegy mellette.

Az előadások arra késztetnek, hogy álljunk meg, tartsunk szünetet, figyeljünk, törődjünk önmagunkkal!

A lelki és érzelmi fitnessre éppen olyan szükség van, mint a külsőségek karbantartására.

A pozitív érzelmek átélésével a jelenre fogunk koncentrálni, az inspiráló, energizáló gondolataink rávilágítanak a helyes útra. Ha azt akarjuk, hogy valami sikerüljön, meg kell szerezni azt a tudást, azt az ötletet, azt az elképzelést, amivel a legsikeresebben elérhetjük céljainkat!

2015.04.27