Pán Péter

Mesemusical Mosonmagyaróváron

Május 4-én 9.30-kor és 14 órakor; május 5-én 10-kor, 14 órakor és 16 órakor; május 6-án 14 órakor a J. M. Barrie színdarabja nyomán színpadra adaptált Pán Péter című mesemusicalt mutatja be Óváron a Fogi Színház társulata. A darabot rendezte: Molnár Csaba.

Pán Péter. Ha ezt a címet leírjuk, szinte már nem is kell hozzá semmiféle magyarázat, ajánlószöveg. A klasszikus gyermekirodalom egyik halhatatlan, költői remeke a felnőni nem akaró Pán Péter története. Ez a mese azért marad örök klasszikus, mert a minden emberben kitörölhetetlenül megbúvó, élő vágyat testesíti meg: a visszavágyást a gyermekkor csodákkal, kalandokkal teli világába. Wendy Darling egy teljesen átlagos londoni családban él két öccsével, édesanyjával és jóravaló, de pipogya hivatalnok édesapjával. Pán Péter egy elvarázsolt egzotikus helyen lakik, Sohaországban. A titok, hogy ott soha nem lesz felnőtt. Péter tud repülni és minden napja csupa tömény kaland, mert van egy jó kis csapata az Elveszett fiúk, akikkel együtt harcolnak a gonosz kalózok ellen. Nem csoda, hogy Wendy és testvérei boldogan csatlakoznak hozzá és együtt indulnak Sohaországba.

A felsorolt bérletes előadásokra korlátozott számban szabadjegyek is válthatók. Az előadás időtartama 60 perc. A rendezvény helyszíne a Flesch Központ (Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc u. 14.).  

2015.04.24