I'm pró!

Makro Impró Nyitott Műhely

Április 13-án hétfőn, 18 órától mindenkit szeretettel vár az Import Impró Társulat a Makro Impró Nyitott Műhelyre a Rómer Házba (Győr, Teleki László utca 21.). A résztvevők együtt játszhatnak a társulat színészeivel, fejleszthetik kommunikációs és rögtönző képességüket.

„Egész héten kötelességek, felelősség, nagy nyomás vagy éppen monotonitás vár rád? Meg kell felelni, ki kell bírni, el kell tűrni, át kell vészelni… Na, ne már! Ugorj ki egy estére a mókuskerékből! Itt a helyed köztünk! Nyitott Műhelyeinken olyan közösségi élményt kínálunk, ahol a kell, muszáj, kötelező szavakat elfelejtheted. Itt tét nélkül kipróbálhatod magad új helyzetekben, improvizatív játékokban az Import Impró színészeivel. Fejlesztheted kommunikációs és rögtönző képességeidet, eldobhatod az agyad, kioldhatsz, és ha valami nem működik, nyugodtan mondhatod, hogy újra! Köztünk te is azt érezheted, hogy Impró = I’m pró! :)

A részvétel: becsületkassza jelleggel működünk. Ez annyit jelent, hogy ha elégedett vagy azzal, amit kaptál a műhelyen, akkor nagyon örülnénk, ha támogatnád az Import Impró Egyesület (IME) működését körülbelül 500 forinttal. Ezt előre is köszönjük, és továbbra is igyekszünk a legmagasabb színvonalon folytatni a tréningeket!

Import Impró "...mert az életet sem felvételről nézed!"

 További információ itt.

2015.04.08