Újvárosi esték: Ti rongyos évek

Kállay Bori és Heller Tamás zenés előadói estje

ujvarosi-estek-ti-rongyos-evek

Újabb zenés estre került sor 2022. november 27-én a Menház színháztermében a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér szervezésében: Ti rongyos évek címmel Kállay Bori és Heller Tamás Érdemes Művészek estjét láthatta és hallhatta a közönség Neumark Zoltán zongoraművész közreműködésével.

A telt házas előadás közönsége egy sokszínű, pörgő, magas színvonalú, sok humorral fűszerezett, de az érzelmi mélységet is megmutató nosztalgiaműsort láthatott és hallhatott.

A két, Debrecenből indult színészt nem csupán sorsuk közös vonásai és a több mint 50 éves közös színpadi lét kapcsolja össze, hanem régi barátság is. Túl a hetedik ikszen is fáradhatatlanul szórakoztatnak a színpadon a közönség szeretetétől hajtva-övezve, korukat meghazudtoló energiával és frissességgel.

A Ti rongyos évek című zenés előadói estjükön – fergeteges kabaréjelenetek mellett – ikonikus operettslágerek, kuplék, sanzonok hangzottak el, amelyek legfőképp a szerelem és a házasság dilemmáit tárták elénk sok-sok derűvel, valamint a mindennapok áthallásaival.

A rendezvény a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér szervezésében, a TOP-6.9.1-15-GY1-2016-00001 „Győr-Újváros szociális városrehabilitációjához kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” finanszírozásával valósult meg.

F. Sipos Bea

2022.11.29