IV. Nagy Táncválasztó

Győrben is

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében negyedik alkalommal rendezik meg szeptember 25-én a Nagy Táncválasztót. Idén 12 városban, köztük Győrben is várják majd a szervezők az érdeklődőket, akik az egész napos program során ingyenes táncórákon, kerekasztal beszélgetéseken és táncelőadásokon is részt vehetnek.

A különféle táncműfajok megismertetésen túl a szervezők fontos célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsék a táncot. Hiszen a tánc mindenkinek elérhető közösségi élmény, nem csak azért fontos, mert fejleszti az emberi testet, az izomzatot, hanem olyan örömforrást is jelent, amely felszabadítja és gazdagítja a személyiséget.
Győrben ismét a Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakgimnázium (Győr, Szabolcska u. 5.) a fő helyszín, ahol kiváló táncpedagógusoktól és koreográfusoktól leshetik el az érdeklődők a klasszikus balett, a kubai salsa, az indiai tánc, a hip-hop, a jazz tánc, a zumba és a hastánc alapjait.
Az esemény valamennyi helyszínen ingyenes, de a workshopokon történő részvétel regisztrációhoz kötött, amelyre személyesen a helyszíneken, vagy a szervezők online felületein (Győrben: tanceskepzo.hu/Táncművészet) lesz lehetőség szeptember 15-től.

2022.09.14