Vaskakas Pártoló Bérlet

A Vaskakas Bábszínház felhívása óvodáknak, iskoláknak, hátrányos helyzetű családoknak

vaskakas-babszinhaz

A Vaskakas Pártoló Tagság intézményét nyolc éve indítottuk el azzal a céllal, hogy azoknak a családoknak a gyermekei is eljuthassanak a Vaskakas Bábszínházba, akiknek szociális helyzete ezt nem tenné lehetővé.

A korábbi években kezdeményezésünkkel magánszemélyeket és cégeket kerestünk meg, és legnagyobb örömünkre a „jószívű felnőttek” ‒ ahogy a gyerekek nevezik a támogatókat ‒ több száz Vaskakas Pártolói Bérletet vásároltak, mellyel eddig 6648 kisgyereket juttattak el a Bábszínházba, a „mese minden gyermeknek jár” gondolat jegyében. 2021-ig 10 cég és 9 magánszemély csatlakozott a kezdeményezéshez.

A támogatói akció folytatódik a 2021-2022-es évadban is, és hasonlóan az eddigi évekhez, pályázati úton juthatnak hozzá a támogatásra szoruló gyerekek a bérletekhez. Pályázhatnak iskolai, óvodai közösségek, családok, magánszemélyek.

Tisztelettel kérjük, hogy kizárólag azoknak a gyerekeknek igényeljenek támogatói bérletet, akiknek a szülei valóban nem engedhetik meg maguknak a bábszínházba járás „luxusát”.

Közös érdekünk, hogy minden olyan győri óvodás és kisiskolás el tudjon jutni a Vaskakas Bábszínházba, aki szociális körülményei miatt kimaradna ebből az élményből.

Felhívásunk sikeres pályázói bérleteikkel ingyen tekinthetik meg a Vaskakas Bábszínház 4 kiválasztott előadását.

A pályázat benyújtási határideje: 2021. november 26.

A jelentkezéseket az alábbi címek egyikére várjuk: Vaskakas Bábszínház – Győri Virág, Győr 9022, Czuczor Gergely u. 17., gyorivirag@vaskakas.hu, telefon: +36/20/265-2928

Vaskakas Bábszínház

2021.11.15