Fotópiknik 2021

Molnár György képriportja

fotopiknik

A Győri Fotóklub Egyesület 19. alkalommal rendezhette meg a Győri Fotópikniket 2021. július 31-én 14 és 20 óra között a Radó-sziget árnyékot adó öreg fái alatt.

Természet-Anyánk most is tiszteletben tartotta óhajunkat, nem érkezett meg a beígért zuhé és csitt-csatt, hanem kellemes 26-27 fokos hőmérsékletet állított be a Radón, kedvezve a kiállítóknak, vendégeiknek egyaránt. A fákra, keretekre, madzagokra akasztott, vagy éppen a földre fektetett fotókat csak elvétve cibálta, hintáztatta meg egy-egy nem túl erős szélroham. A kiállítók és magukkal hozott családtagjaik – ha már piknikről van szó – jóféle itókával, üdítővel, pogácsával, finom sütivel (is) közelebb csalogatták látogatóikat, barátaikat.

A győri fotósok mellett Mosonmagyaróvárról, Sopronból és Szlovákiából is érkeztek kiállítók bemutatni alkotásaikat. Roll Péter, klubunk elnöke most is összeterelte a résztvevőket egy közös fotóra. A zenepavilonban pedig a HelloKids zenekar (39. kép) tagjai hangulatos muzsikával járultak hozzá a rendezvény sikeréhez.

Fotóim – nagyon remélem – visszaadják az esemény mindenki számára kellemes, derűs hangulatát. (Az 1. kép Roll Péter, a 20-21. kép Talpas Balázs fotója.)

Molnár György
a GYAK és a Győri Fotóklub Egyesület tagja

2021.08.03