Mennyei hangok

Orgonapont 2021

2021. augusztus 26-án (csütörtökön) 20 órakor a győri Evangélikus Öregtemplomban Mennyei Hangok címmel kezdődik koncert. Előadók: Miklósa Erika – szoprán; Somogyi-Tóth Dániel – orgona; Tóth László – trombita. Belépődíjas rendezvény. Jegyár: 2 900Ft.

A szervezők diákok, nyugdíjasok számára 10% kedvezmény biztosítanak. A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján a filharmónia által szervezett felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként. Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek elővételben válthatók a Tourinform Irodában (Győr, Baross G. u. 21.), a Győr+ Média Pavilonban (Baross út eleje), a koncert előtt a helyszínen, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.
A  szervezők a műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartják, aminek függvényében a jegyár is változhat.

A koncert a Kormány 1290/2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

2021.07.26