Bálint napi szerelmes vers- és prózamondó verseny

Kovács Margit Iskola, Győr

Február 12-én (csütörtökön) 14 órakor kerül sor a város tizenéveseinek körében méltán népszerű vetélkedésre. A verseny hagyományos módon a Kovács Margit Iskolában zajlik. Ez a megmérettetés nem tanulmányi verseny, de követel bizonyos ismereteket, a versek iránt érzett szeretet; a tehetség pedig az előadásban is követelmény. 

A jelentkezők a magyar és világirodalom, valamint a magyar népköltészet szerelmes témájú remekeiből szabadon választhattak. A helyezéseket szakmai zsűri állapítja meg és bírálja el. A verseny helyezettjei hagyományosan könyvjutalmakat és mézeskalács szíveket kapnak. A döntő a közönség számára is nyilvános, amit a Hangraforgó Együttes ünnepi műsorával színesítenek.

A kép a http://www.everystockphoto.com szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A képek felhasználása a licenszfeltételek (http://creativecommons.org/licenses/by/2.5/) alapján forrásmegjelöléshez kötött. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével a következő linken található.

2015.02.04