FILO-Netcafé: Hogyan válhatunk a jövő alakítójává?

Online beszélgetés

A Filozófia Világnapja alkalmából FILO-Netcafé: Hogyan válhatunk a jövő alakítójává? címmel tartanak online beszélgetést november 21-én (szombaton) 18 órától a FILO-Pont Győr szervezésében. A részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött a gyor@ujakropolisz.hu e-mail címen.

Jelentkezési határidő: november 20. (péntek) 14 óra. Helyszín: Zoom videókonferencia
Témák: A jövő embere: a mindennapok hőse? Az összefogás formáló ereje. Hogyan meríthetünk a múltból, hogy megalapozzuk a jövőt?
Mire van szükség ahhoz, hogy a jövő alakítóivá válhassunk? Mire lehet szükségünk a nehéz időkben egyénileg és közösségileg? Mindenki, aki vágyik arra, hogy többé és jobbá váljon, hogy egy kicsit hozzátehessen a világhoz, abban ott él a mindennapok hőse, aki nem sajnálja az erejét arra, hogy álmaiból minél többet megvalósítson. Milyen „szuper”erői vannak a mindennapok hősének?

Egy válságos helyzet rávilágít, mennyire fontos, hogy az emberek képesek legyenek összefogni. Együtt, az erőnket összeadva, hihetetlen dolgokra vagyunk képesek. De hogyan születhet meg a harmonikus együttműködés, amikor annyira különbözőek vagyunk?

2020.11.13