Városnéző túrák Győrben

Ismerjék meg jobban városukat!

2020. június 6-án (szombaton) 15 órától, "Egy séta a'la carte" címmel indul városnéző séta a Bécsi-kapu térről. A szervezők legjobb történeteikből válogatva vezetnek sétát a belvárosban. A program részvételi díja: 2.900,- Ft; diák, nyugdíjas: 2.500,- Ft.

2020. június 7-én (vasárnap) 10 órától, "Győr gyerekszemmel" indul séta a Széchenyi tér/Mária -oszloptól. Ezen az izgalmas sétán a gyerekek segíthetnek a vár visszafoglalásában, a céhes legények nyomába eredhetnek és Csipkerózsikát is megkereshetik. A program részvételi díja: 1.500,- Ft/fő, az első 10 jelentkező egy embert díjmentesen hozhat magával!

2020. június 7-én (vasárnap) 15 órától, "Mindenek újulnak" címmel indul városnéző túra a Székesegyház bejáratától, ami egyben a pünkösdi séta „esőnapja”. Az új városnéző séta témáját ezért a Pünkösd, mint vallási ünnep adja.
A sétán a város történetéhez és látnivalóihoz kapcsolódóan együtt keressük azokat a történeteket, amelyek a megújuláshoz, az újjászületéshez kapcsolódnak. A program részvételi díja: 2.020,- Ft/fő.

A részvétel mindhárom séta esetében előzetes bejelentkezéshez kötött: idegenvezetes.gyor@gmail.com ; 30/ 2949174

További információ:
A sétákat a szabadban vezetjük távolságtartás lehetőségét biztosítva, szájmaszk viselése nem kötelező. Nem baj, ha van nálunk, hátha bekukkantunk valahová. Aki viselését az elmúlt időszakban megkedvelte vagy viselésével érzi magát biztonságban, kérjük használja, hozza magával kedvenc darabját!

Fontos kérésünk, hogy a séta találkozási pontján történő fizetés gördülékeny lebonyolítása miatt a program kezdete előtt 15 perccel érkezzenek és a részvételi díjat pontosan kiszámítva adják át!

2020.06.02