Megújult Győr honlapja

Egy lendületes, látványos weblap várja látogatóit

gyor-honlap

„Győr az innováció városa, ezért itt volt az ideje, hogy városunk honlapja is ezt szemléltesse. A mai kor igényeit maximálisan kiszolgáló, dinamikus, ugyanakkor átlátható, jól strukturált portál született” – mondta el dr. Dézsi Csaba András polgármester.

„Egy olyan felhasználóbarát honlapot álmodtunk meg, amely a különböző technikai eszközökön optimalizáltan jelenik meg, ezért ugyanolyan könnyen kezelhető okostelefonon, mint asztali számítógépen vagy tableten. Bízom benne, hogy elnyeri a győriek tetszését.”

A városi honlap az önkormányzat elsődleges tájékoztatási felülete, ezért a fontos tudnivalók, a legfrissebb hírek a főoldalon egy kattintással elérhetők. Külön felületet kaptak a weboldalon az aktuális, koronavírus járvánnyal kapcsolatos tudnivalók és a Győri Segélyalap is.

Győr kulturális értékei, gasztronómiai- és szálláskínálata, programjai között továbbra is a hellogyor.hu weboldal kalauzolja az érdeklődőket – a magyar mellett angol és német nyelven is, azonban ezek a turisztikai tartalmak az új honlapról témakörönként is elérhetők.

A weblap indulása után is folytatódik a munka: a következő napokban, hetekben a szakemberek tovább dolgoznak az átálláson, hogy minden funkció a helyére kerüljön, s a szükséges finomhangolások is megtörténnek.

Szívügyünk Győr!

2020.05.13