''Mikor az ablakon benézel…''

Hangraforgó Klub a győri könyvtárban

hangraforgo-klub-szeptember

8. évadát indította el a Hangraforgó nagy sikerrel futó klubsorozatának a már jól megszokott helyszínen, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtárának klubhelyiségében szeptember 6-án. Az alapvetően énekelt versek köré szerveződő fellépések sorát az első alkalommal egy retró hangulatú, slágeres est nyitotta meg.

F. Sipos Bea és Faggyas László, azaz a Hangraforgó vendégei a Győri Nemzeti Színház művészei, Jáger András és Szabó Balázs voltak, akik kettős formációjuknak a Dressing Room elnevezést adták. Az est során képletesen bepillanthattunk az öltözőszoba ablakán, és a dalok között sok kulisszatitkot elárultak a vendégek arról, hogyan kezdődött a közös zenélés az előadások szüneteiben előkapott gitárokon.

Abszolút örömzenélést hozott a csaknem két órányira nyújtózkodó klubest, amelynek a közönség nemcsak hallgatója, hanem aktív résztvevője is volt, hiszen közismert dalok szólaltak meg – többek között Szörényi Levente, Tolcsvay László, Cseh Tamás, Zorán, Presser Gábor, Demjén Ferenc, Dés László, Bódi László (Cipő) szerzeményeiből.

Képes beszámolónk, melyet Molnár Györgynek köszönhetünk, megkísérli visszaadni a péntek este hangulatát.

SB
Fotók: Molnár György, a GYAK és a Győri Fotóklub Egyesület tagja

2019.09.11