478

Guillermo Del Toro csillagot kapott a Hírességek sétányán


guillermo-del-toro

Guillermo del Toro Oscar-díjas mexikói filmrendező, producer és forgatókönyvíró csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. A ceremónián Lana Del Rey énekes-dalszerző és J.J. Abrams filmrendező méltatták a kitüntetettet.

Az 54 éves rendezőé lett a 2669. csillag a turisták kedvelt célpontjának számító Hollywood Boulevard-on. A víz érintése című fantasy filmért tavaly a legjobb rendezőnek járó Oscar-díjjal kitüntetett Guillermo del Toro köszönőbeszédében kitért mexikói származására, és arra bátorított minden bevándorlót, hogy mindig a lehetőségeket lássák az életben és ne az akadályokat – olvasható a variety.com filmes portálon.

Higgyetek a bennetek élő történetekben és higgyetek abban, hogy mind képesek vagyunk változást hozni, hogy mindnyájunknak van mesélnivalója” – tette hozzá del Toro.

A Hollywood Boulevard Hírességek sétánya nevű szakaszán több mint ötven éve gyűlnek a szórakoztatóipar nagyságainak csillagai. A színházi, a filmes, a televíziós, a rádiós és a zenei világ hírességei közül évente mintegy kéttucatnyi újabb személy kap csillagot.

Forrás: MTI

A kép a Wikimedia Commons szabadfelhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével ezen a linken található.

2019.08.10