Tematikus séták a hétvégén

Fedezzék fel Győrt!

tematikus_varosnezes_gyor

Megkezdődött a turisztikai főszezon, a hétvégén három tematikus séta is indul. 2019. május 24-én (pénteken) 18.30-tól "Naplemente-túra" címmel hajós városnézés indul. A program részvételi díja: felnőtt: 3.900,- Ft , gyerek 10 éves korig: 2.900,- Ft. A részvétel csak előzetes regisztrációval lehetséges: idegenvezetes.gyor@gmail.com.

2019. május 25-én (szombaton) 15 órától "Szerelmekről mesél a város". Ezen a tematikus sétán a város egykori lakóinak, látogatóinak szerelmi történeteiről, szerelmeiről lesz szó, több meglepetéssel. Találkozás: Bécsi kapu tér, Kisfaludy-szobor. Részvételi díj: 2.800,- Ft/fő, Diák, nyugdíjas: 2.300,- Ft/fő. Bejelentkezés szükséges: idegenvezetes.gyor@gmail.com.

2019. május 26-án (vasárnap) 14 órától "Győr gyerekszemmel" sétára várjuk a gyerekeket és szüleiket, nagymamákat, nagypapákat a Gyereknapon. Segíthetünk a vár visszafoglalásában, a céhes legények nyomába eredhetünk és Csipkerózsikát is megkereshetjük. Megsegíthetjük a koldusokat és megtudhatjuk milyen titkos erőt rejt a király koronája. Ismerkedjenek meg egy kicsit másképp Győr múltjával, jelenével és jövőjével. A sétát vezeti: Csobayné Pintér Éva. Találkozás: Dunakapu tér, Pulzus. A program részvételi díja a Gyereknapon: 1000,- Ft/fő, az első 10 jelentkező egy embert díjmentesen hozhat magával!

(fotó: https://www.gyeregyorbe.hu/varosnezo-setaink/tematikus-varosfelfedezo-programok/gyor-gyerekszemmel)

2019.05.20