1219

THOMAS ANDERS és a MODERN TALKING BAND

Audi Aréna

Január 9-én pénteken, 19 órakor kezdődik a THOMAS ANDERS és a MODERN TALKING BAND koncertje az Audi Arénában (Győr, Kiskút liget). Az együttes a 30 éves jubileumi turnén a legmodernebb hangzás- és fénytechnikával megfűszerezett kihagyhatatlan élményt ígér a nosztalgiázni vágyó közönségnek.

Magyarországon valószínűleg utoljára élvezheti a közönség Thomas Anders hangját, a koncerten felcsendülnek a jól ismert dalok - Cheri Cheri Lady; You’re My Heart You’re My Soul; Brother Louie; Sexy Sexy Lover.

A Modern Talking évtizedekig uralta a pop világát: Magyarországon 9 listavezető daluk volt, világszerte több mint 150 millió lemezt adtak el. Thomas Anders, az énekes egy 150 lakosú faluban született, Münstermaifeldben, 1963-ban. Anyja háztartásbeli, apja a falu polgármestere. Thomas már 5 éves korában fellépett egy falusi ünnepségen, majd tizenévesen kisebb diszkókban énekelt, gitározott, zongorázott. A nagyközönség 15 éves korában fedezte fel, az SWF rádióadásában, ekkor már a Thomas Anders művésznéven. Németül énekelt, tipikus német táncdalokat, és angol slágerek német változatait, amelyek a szerelemről és a szomorúságról szóltak. Mindig nagyon adott az eleganciára, és ekkoriban jelent meg a koncertjein a később oly jellegzetes "semmibe bökő mutatóujj és átható pillantás". 1981-ben lépett fel először a televízióban, innentől kezdve sorozatban készítette a kislemezeit. A Modern Talking megalakulásáig 9 lemeze jelent meg, 18 felvétellel. Későbbi társával, Dieter Bohlennel 1984-ben alapították meg a Modern Talking nevű formációt. Pontosan 30 évvel ezelőtt.

 Jegyár: 4.900 Ft - 9.900 Ft.

Jegyek elővételben megvásárolhatók: Látogatóközpont / Tourinform Győr, Baross Gábor út 21.

Tel.: 96 / 311 - 771

www.latogatokozpontgyor.hu

Internetes jegyvásárlás itt.

2014.12.29