Találjuk ki együtt!

Oscart nekik! – játékfelhívás

oscar-2019-jatek

Hogy pontosan kiknek? Tippeljenek, játsszanak velünk! Az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája idén is 24 kategóriában díjazza a 2018-es év legjobb alkotásait és alkotóit.

A mozikedvelők alig várják, hogy eldőljön, kik vehetik át (amerikai idő szerint) február 24-én, vasárnap a hőn áhított, csaknem négy kilogramm súlyú, arannyal bevont szobrocskát. Ez alkalomból játékra hívjuk mindazokat, akik érdeklődnek a filmművészet iránt! A hét hat napján – hétfőtől szombatig alkalmuk lesz arra, hogy a legfontosabb kategóriákban voksoljanak, vajon idén ki kapja majd az Oscar-díjat. A kiválasztott kategóriák: legjobb film, legjobb rendező, legjobb férfi főszereplő, legjobb női főszereplő, legjobb férfi mellékszereplő, legjobb női mellékszereplő.

Hogy még nem látták a filmeket? Nem probléma! Segítünk dönteni! A Győri Szalon magazinban megjelenő cikksorozatunkban avatott kollégáink érveket sorakoztatnak fel minden jelölt mellett.

A tippeket a „diszol@gyorikonyvtar.hu” e-mail címre várjuk vasárnap éjfélig akár naponta, akár egyben az összeset! A legtöbb díjazottat eltaláló játékosok könyvet, Győri Szalonos bögrét, régi Győrt ábrázoló hűtőmágnest és egy „saját Oscart” kapnak ajándékba!

De vajon mire/kire is lehet tippelni:

Versenyben a legjobb filmek
Versenyben a legjobb rendezők
Ki lesz a legjobb férfi főszereplő?
Ki lesz a legjobb női főszereplő?
Ki lesz a legjobb férfi mellékszereplő?
Ki lesz a legjobb női mellékszereplő?


2019.02.24