RómerJazz Klub

Barabás Lőrinc Quartet koncert

romer_jazz_klub

2018. december 12-én (szerdán) 19 órától a Rómer-házban a RómerJazz Klub című programsorozat keretében a Barabás Lőrinc Quartet koncertjén vehetnek részt az érdeklődők. A Barabás Lőrinc Quartet 2016 őszén jelentette meg első lemezét Beardance címmel. A második, „Other Than Unusual” album budapesti bemutatójára idén március 21-én került sor.

Barabás Lőrinc jazz-trombitaművész a Barabás Lőrinc Eklektric zenekarral vált ismertté, 2005-től állandó szereplője a hazai és nemzetközi zenei életnek.
Cséry Zoltán billentyűs a Patché formáció tagja, Dalok a lelkednek szólózongora project zeneszerzője, zongoristája, rendszeresen találkozhatunk vele a Random Trip esteken.
Herr Attilát többek között a Besh o droM zenekarból ismerhetjük. Az atombiztos basszusgitáros jazz, blues és népzenében is jártas. Arányosan gondolkodik a zenéről, se több se kevesebb, mint amennyi kell.
Mihalik Ábel dobos régóta játszik más műfajokban, pop, jazz zenekarokban is. Sokféle zenére való nyitottságát kreatívan kamatoztatja ebben a

Belépő: 1200 Ft.

2018.12.07