Ilyen volt a 11. Győrkőcfeszt

Molnár György és tmoni képriportja

11-gyorkocfesztival

Az idei – immár 11. alkalommal megrendezett – Győrkőcfesztiválra látogató gyerekek most is mosolygó arccal, izgatott ugrándozásossal, tágra nyílt szemekkel szállták meg a belvárost, hiszen 3 napig minden róluk szólt.

Szórakoztató, ügyességi, logikai, népi, tradicionális és mindenféle más játékok, foglalkozások, rendezvények és sok-sok bámulni- és csodálnivaló dolog várta a győri és idelátogató gyermekeket. A Hullámzó Győrkőctéren vizes játékok, a Király utcában Győrkőcidőutazás, az Aradi vértanúk útján Győrkőckosár, a Kazinczy utcában Győrkőcvásár, a Bécsi kapu téren és a Zechmeister utcában Győrkőcközpont, a várágyúknál Győrkőc Vers-játszó-tér, a Vársétányon Győrkőc-Folyóparty, a Rába kettős hídon Győrkőc-Varázshíd, a Radó szigeten Győrkőcfalu, Medenceszínpad, Győrkőc-Meseváros, valamint Győrkőccirkusz gondoskodott arról, hogy a fesztivál a legvidámabb hangulatban teljen el, a résztvevők pedig a sok-sok mulatság mellett játékosan ugyan, de tanuljanak is: új ismereteket, játékokat, készségeket sajátítsanak el.

A fesztivál forgatagában készült fotók segítségével bepillantást nyerhetünk a város egyik legnépszerűbb nagyrendezvényének hangulatába, hiszen a képek minden szónál többet mondanak...

tmoni
Fotók: Molnár György, a GYAK és a Győri Fotóklub Egyesület tagja, valamint tmoni és Springenszeisz Laura


 

2018.07.09