Halloween az állatkertben

Október 31.

Október 31-én (hétfőn) újra megszállják az éjszakai lények a Xántus János Állatkertet (Kiskútliget), hiszen halloween lesz. A már hagyományosnak számító programok mellett (pl. lidércfények, Drakula hintója stb.) új játékkal is várják a látogatókat 10.00 órától 20.00 óráig. A ZooZombi Go játék lényege, hogy térkép alapján kell megkeresni az összes Zoo Zombit. Izgalmasan hangzik nem?

Sok borzasztó színhely lesz, a szellemekkel őrzött sírkert, Óriás Banya Pók birodalma, Vámpír alagút ahol bátran keresgélhetsz.

Az utakat világító töklámpások és mécsesek jelölik, ahol sok izgalmas látvánnyal és játékkal várjuk, bátor kicsi és nagy látogatóinkat egyaránt.

A programok 16.00 órától kezdődnek: először az állatkert néhány lakójának vacsoráját tekinthetik meg az érdeklődők, majd az ügyesek felfedezhetik a pókpalotát, megismerhetik a hullaház rejtelmeit, bejárhatják Óriás Banyapók birodalmát, és sok-sok más izgalmas kaland is vár még 19:30-ig mindenkit.

Öltözz melegen, hozz magaddal zseblámpát és mindig nézz a lábad elé!

Jegyek elővételben már válthatók az állatkert jegypénztárában minden nap (hétvégén is) 10-17:00-ig. 

Természetesen a jegyek váltása folyamatosan lehetséges a rendezvény napján is 19.00 óráig!

Az elővételi jeggyel érkezők külön bejáraton jöhetnek be, elkerülve a jegypénztári sorban állást.

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

Ezen a napon az állatkert 10.00-20:00 - ig tart nyitva. A jegypénztár 19:00 bezár, ezután jegyek váltására nincs lehetőség.

Látogasson el hozzánk és legyen részese, az állatkerti szellemes éjszaka kalandjainak, és a halloween borzongásnak!

2016.10.23