Intim Torna Illegál koncert

A Rómer Házban

November 7-én, pénteken este 21 órakor a Rómer Házban (Teleki L. u. 21.) a 2010-ben a Kistehén Tánczenekarból kivált tagok által alapított Intim Torna Illegal ad koncertet. Az alternatív rockzenekar turnéjának győri állomását november 28-án Mosonmagyaróvár (Klub Faház) is követi majd.

A hazai zenekarok legőrültebb rockját játszó Intim Torna Illegál olyan, mint osztriga a svédasztalon – igazgyöngy a javából. Pezsgő dallamok, karcos ének és felfoghatóan mély üzenetek labdáznak a színpadon, amit a közönség fáradhatatlan tombolással dob vissza. A zenekari oszlopok egyik pillanatban támasztékot nyújtanak minden egyes bulira éhezőnek, a másikban pedig papírsárkányként repítenek messzire. A vulkanikus brigád bár hajlamos az újításokra, az életenergiát mindenhova magukkal cipelik, és adnak egy pohárral bárkinek, aki szomjas a bólogatós beteljesülésre.

Az együttes tagjai: Dorogi Péter (ének, gitár), Gálos Ádám (dob), Nádasdi János (ütőhangszerek, vokál) és Kiss Sándor (bass, vokál). Az esemény hivatalos Facebook-oldala itt érhető el.

2014.10.27