Mesterhármas

Online játék Győr és környéke múltjáról, valamint irodalmi évfordulókról

Ugyan még javában zajlik a 2016-os Labdarúgó Európa-bajnokság, a Győri Szalon online kulturális magazinjának egy hétig tartó kvízjátéka mégsem gólokban takar Mesterhármast. Az öt hétköznapra elosztott összeállítások mindegyike 3-3 kérdést tesz fel június 20. hétfőtől június 24. péntekig (azaz összesen 5x3 kérdést) Győr és környékének múltjáról, értékeiről, kincseiről, valamint 2016-ban aktuális magyar- és világirodalmi évfordulókról.

A kérdéscsoportokat minden hétköznap délelőtt jelentetjük meg a Győri Szalon Facebook-oldalán, ahol a kérdések utáni 3-3 lehetséges válasz közül kell megadni a helyes megfejtést (vagy megfejtéseket). A válaszokat akár naponta, akár egyben az összeset június 26. vasárnap éjfélig várjuk, NEM nyilvános kommentben, hanem az „info@gyoriszalon.hu e-mail címre! A hibátlan megfejtést elküldők MINDEGYIKE Győri Szalon ajándékcsomagot kap reklámfüzettel, tollal, bevásárlókocsi-érmével és egy üvegbögrével (lásd a képen)!

Nincs más hátra tehát, mint előre, s mivel mi sem szeretjük a defenzív futballt, törjünk kapura Győr és az irodalom pályaválasztóiként!

2016.06.26