Játssz velünk Győrben!

Győri Társasjáték Egyesület, Leier City Center

A Győri Társasjáték Egyesület klubnapokat tart a Leier City Center pincéjében található klubhelysében minden szerdán (17.00 - 22.00), szombaton (14.00 - 20.00) és vasárnap (15.00 - 20.00), ahová minden játékost szeretettel várnak. Lehet vinni saját játékot, használhatók a klub játékai, de lehetőség van - a Sas és Kos társasjátékbolt jóvoltából - a legfrissebb megjelenések kipróbálására is.

A klubban ki lehet próbálni a társasjátékokon kívül a terepasztalos stratégiai játékok– más néven hadijátékok – széles körét is, mint pl. a klasszikus Warhammer 40,000 és Fantasyjátékot, a Malifaux-t, az Infinity-t vagy a Batmant!

A Leier City Center a vidéki buszpályaudvar mellett található (Hunyadi u. 14). A pincében található klubhelyiségbe a recepción keresztül vagy az udvar felől lehet bejutni. A recepción az őrszolgálat munkatársa segít az eligazodásban!

A Leier City Center területén fizetős felszíni parkoló és mélygarázs található, a szomszédos Schlichter üzletház felszíni parkolója, mélygarázsa egész nap, a környező utcákban a parkolás hétköznap 18:00 óráig, hétvégén 12:00 óráig szintén díjköteles.

Havi rendszerességgel szerveznek társasjátékos nyílt napokat és versenyeket, ahol megismerkedhettek új társasjátékokkal és játékosokkal, kipróbálhattok kooperatív játékokat, ahol a közösen kell elérni a célt vagy a hagyományos egymás ellen vetélkedő játékokat. Belebújhattok varázslók, banditák, uralkodók vagy városépítő mérnökök bőrébe. Kereshettek együtt megoldást egy világméretű járvány megfékezésére vagy épp egy ördögien gonosz kutató szerepében megpróbálhatjátok halálos vírusaitokat tökéletesíteni és elterjeszteni. Lehettek milliárdos vállalkozók, akik világméretű vasúthálózatot építenek, vagy egyszeri kertészek, akik bambuszligetet nevelgetnek éhes pandák számára. A lehetőségek száma végtelen!

2016.03.29