Istenképek

Bibliaóra a Klastrom Klubban

Október 8-án (szerdán) 18 órakor Istenképek címmel bibliai beszélgetésre várják az érdeklődőket a Klastrom Klubban. A bibliaórán Martos Balázs atyával lehet beszélgetni a Bibliáról, bibliai történetekről és persze - s mindenek előtt - Istenről. Helyszín: a Klastrom Hotel étterme (Zechmeister u. 1.)

A Klastrom Klub egy keresztény értékrendű, hangulatos hely a győri belvárosban, ahol jó együtt lenni, ahol testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt felüdülhetünk. A Klastrom Hotel éttermében nemcsak előadások, koncertek, kulturális programok, vetélkedők, táncos alkalmak várnak a betérőkre, hanem olyan felebarátok is, akik szeretnék elmélyíteni hitüket, akik szívesen megosztják örömüket, kincseiket egymással.

A klub alkalmait a Klastrom Egyesület szervezi, amelyet elkötelezett keresztények alkotnak. Célunk, hogy támogassuk új közösségek létrejöttét és a meglévők megerősödését, ezáltal küzdjünk az elmagányosodás, a társadalmi elszigetelődés ellen. Korosztálytól és világnézettől függetlenül mindenki előtt nyitva áll a klub ajtaja, aki egyetért céljainkkal, és szívesen részt venne alkalmainkon.

2014.10.06