Fehérlófia

rajzpályázat

A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér és a Gyermekek Háza rajzpályázatot hirdet a XIV. Győri Könyvszalon (2014. november 7-9.) alkalmából. Pályázati felhívásuk a „FEHÉRLÓFIA” című meséhez kapcsolódik. E mese ihlette alkotásokat, illusztrációkat várnak a 4-11 éves korosztálytól. A pályázat beadási határideje: 2014. október 31. péntek 16 óra. A rajzokat postán vagy személyesen a Gyermekek Házába kell eljuttatni (9021 Győr, Aradi vértanúk útja 23.).

A díjazott rajzokat kiállításon mutatják be a XIV. Győri Könyvszalon ideje alatt a Győri Nemzeti Színházban, a Mesekuckóban, a rendezvény nyitva tartási ideje alatt. A pályázatra beküldött munkák közül pedig válogatott kiállítást rendeznek a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségében (9023 Győr, Herman Ottó u.22.) a Könyvszalont követő egy hónapban. A teljes pályázati felhívás innen tölthető le. További információ kérhető telefonon: 96/518-032.



A kép a http://commons.wikimedia.org/wiki/Main_Page szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével itt található.

2014.09.24