Érkezik a Coca-Cola Karaván

A komáromi Jókai ligetbe

December 16-án (szerdán) érkezik a Coca-Cola Karaván a komáromi Jókai ligetbe, ahol 17.00 órakor a Matiné zenekar, 19.00 órakor pedig Takács Nikolas és Wolf Kati szórakoztatja az odalátogató közönséget.

A Coca-Cola Karácsonyi Karaván idén ismét országos túrára indul, ráadásul a Coca-Cola Pop-up Store-ral a fedélzetén. A helyszíneken a karaván látogatásának idejére kinyitó boltban mindenki kedvére találhat ikonikus Coca-Cola tárgyakat akár karácsonyi ajándéknak is. A legendás Mikulás és segítői pedig nemcsak vidámabbá teszik az ünnepi készülődést, hanem a Magyar Vöröskereszt önkénteseivel együtt segítséget nyújtanak a nélkülözőknek is.
A kizárólag erre az alkalomra felállított üzlet exkluzív és csak itt kapható Coca-Cola ruhák, táskák, kiegészítők, poszterek mellett karácsonyi kínálattal is várja az érdeklődőket. Az egyedülálló választékból bárki kedvére válogathat igazán különleges és egyedi karácsonyi ajándékot, sőt még segíteni is tud, hisz a Coca-Cola minden vásárlás után 200 Ft-tal támogatja a Magyar Vöröskereszt munkáját.
A Karácsonyi Karaván a sok izgalmas program mellett további lehetőséget nyújt az adományozásra is. A Magyar Vöröskereszt önkéntesei minden helyszínen várják a felajánlásokat, leginkább tartós élelmiszer-, játék- vagy pénzadományt.
A Coca-Cola, a Magyar Vöröskereszt és a helyi polgármesterek helyszínenként 10 rászoruló családot ajándékoznak meg a településeikre látogató Karácsonyi Karavánnál.
A helyszínen lesz adventi kézműves alkotóház, ahol a résztvevők karácsonyi ajándékokat készíthetnek az idén 100 éves Coca-Cola kontúrpalackból, az ünnepi csomagolást pedig a Mikulás segítőire bízhatják. A legkisebbeket a Matiné zenekar gyermekműsora szórakoztatja majd, este pedig Takács Nikolas és Wolf Kati adventi koncertje varázsol karácsonyi hangulatot.
2015.12.12