Angyalséták

A belvárosban

Három szombati napon, november 28-án 10.00 órakor, december 5-én és 19-én pedig 9.30-kor Angyalséta néven különleges városnéző sétára kerül sor Győr belvárosában. A 2 órás séta részvételi díja 2000 Ft/fő (klubtagoknak, nyugdíjasoknak és diákoknak 1500 Ft/fő, 7 éves kor alatt ingyenes), találkozási pont a Győri Nemzeti Színház bejárata.

Advent idején valóságos „angyal-láz” tör ki világszerte, szárnyas kísérőink azonban az ünnepek elmúltával is velünk vannak. Sajnos az emberek túlságosan elfoglaltak ahhoz, hogy az égi vendégeket észrevegyék, pedig nagy ajándék meghallani hangjukat. Az angyalok az univerzum szellemi törvényeinek őrzői és hordozói. Energiájuk gyógyító, szeretetet ébresztenek az emberi szívekben. Adventi sétánkon kinyithatjuk szívünket, miközben arra keressük a választ – kicsit elvonulván az adventi vásár forgatagától –, hogy vajon Győr az angyalok városa?

Győr angyalai ismét várják az ünnepekre készülődőket! A Belváros jól ismert vagy kevésbé ismert helyszínein békés szemlélődésre hívogatjuk az érdeklődőket. Az adventi időszak közeledtével közkedvelt különlegessége a programnak a Makovecz-kápolna látogatása, ahol a város felett álló angyalok szemébe nézhetünk, és további meglepetéseket is tartogatunk a vendégek számára!

További információ itt érhető el a programokról.

2015.11.19