Az Ensemble ohne Grenzen fellépése

Búgócsiga Akusztik Garden

November 9-én hétfőn, 20 órakor játssza Gabriel Barylli Bordély című darabját az Ensemble ohne Grenzen magyar nyelven a Búgócsiga Akusztik Gardenben (Sopron, Csengery utca 30-32.). Belépő: Jegyek elővételben: teljes árú: 1000 Ft, diák/nyugdíjas: 500 Ft. Az előadás napján: teljes árú: 1500 Ft, diák/nyugdíjas: 700 Ft.

Martin egy sikeres menedzser, aki meetingről meetingre siet, a mobilja állandóan a kezében van, rolexet hord, viszont mindezek ellenére ürességet érez a szíve mélyén. Ha sikerül is egy röpke pillanatra kitörnie mozgalmas hétköznapjaiból, akkor igyekszik ezt az időt is egy olyan hölgy társaságában eltölteni, aki minden téren a legjobb és így megfelel az elvárásainak. Barátja, Stefan, Mariat, az örömlányt ajánlja Martinnak, mint végső megoldást. Martin élete a Mariaval való találkozás után új fordulatot vesz, hisz az örömlány személyében végre rátalál egy olyan nőre, aki meghallgatja őt, megérti a gondjait, és tökéletesen átlátja Martin hazugsággal teli életét. A férfi megoszthatja Mariaval lényének legmélyebb gondolatait, fájdalmait és, hogy hogyan is látja a világot. Martin lassan beleszeret a nőbe és reméli, hogy érzelmei viszonzásra találnak.

Maria: Szegő Katalin

Martin: Mácsai Endre

Rendezte: Gerendás Beáta

A színpadi előadás jogaival a Thomas Sessler Verlag rendelkezik. Az előadás létrejöttét támogatta: Bécs 8. kerületének önkormányzata, Esztegár ügyvédi iroda, Ilona Stüberl étterem

Ensemble ohne Grenzen 2015 elején alakultunk Bécsben azzal a szándékkal, hogy magyar- és többnyelvü színházi elöadásokat hozzunk létre. A csapat törzstagjai: Gerendás Beáta rendezö és a színmüvészek: Hollósi Eszter, Mácsai Endre, Szegö Katalin.

További információ: https://www.facebook.com/events/756146234531192/
2015.10.30